Siretean de 85 de ani, mort în casa care a luat foc de coșul deteriorat al sobei cu lemne la care se încălzea

În noaptea trecută, pe la ora 01.50, Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul pe str. Ștefan cel Mare nr. 11 a izbucnit un incendiu la o locuință din cartierul Mănăstioara al orașului.

În imobilul de pe str. Ștefan cel Mare nr. 11 din oraș locuia singur B.V. în vârstă de 85 ani. În momentul sosirii la fața locului a poliției, incendiul se manifesta agresiv la casa de locuit și anexele gospodărești, 

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la gospodăria din cartierul Mănăstioara..

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei și două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Din nefericire, după localizarea flăcărilor, pompierii militari au găsit în interiorul locuinței trupul neînsuflețit al proprietarului (85 de ani).

Au ars acoperișul casei pe 60 mp, anexele din lemn pe 10 mp, acoperișul comun al grajdului și al șurii, circa 8 tone de furaje și bunuri casnice. S-au degradat pereții casei și bunuri din interior.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat al sobrei din camera unde locuia bătrânul. Incendiul a fost lichidat la ora 7:15, iar pompierii au salvat o parte din locuință și restul anexelor gospodărești.

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.      

Prejudiciul cauzat în urma incendiului a fost estimat la suma de aproximativ 60.000 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *