Situația la zi a cazurilor active de Covid – 19, pe fiecare localitate în parte din județul Suceava. Tabel în culori pandemice: verde – galben roșu

Prefectura Județului Suceava a oferit, pentru prima dată după mai multe săptămâni, la solicitarea insistentă a unor jurnaliști suceveni, o situație pe localități a infectării cu noul coronavirus, la zi.

Mulțumim colegei Dana Humoreanu de la Monitorul de Suceava  pentru perseverență și insistență și pentru că în acest fel sucevenii, chiar dacă pescuiesc în continuare în apele  tulburi ale pandemiei, măcar știu ce liman să caute.

Prezentăm tabelul transmis de Instituția Prefectului – Județul Suceava care cuprinde aceste informații, completat cu alte statistici care pot să releve o imagine la zi a evoluției pandemiei Covid – 19 în județul Suceava, cuprinse în același comunicat de presă:

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 25 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 21 au câte un caz în evoluție, 39 au sub cinci cazuri în evoluție, 15 au sub zece cazuri în evoluție iar 14 au peste zece cazuri în evoluție, conform distribuției pe localități anexata la prezenta.

La data prezentului comunicat în județul Suceava sunt 720 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

În tabelul de mai jos este prezentată incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coroanvirus, pe fiecare scenariu în parte, descris color, funcție de rata infectării din ultimele zile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *