Situația pe județ a infectărilor în evoluție cu noul coronavirus: 17 localități în scenariul roșu ( peste 3 la mia de locuitori), 25 în scenariul galben (peste 1,5 la mia de locuitori), restul în scenariul verde (Tabel)

Prefectura Suceava a transmis o situație tabelată privind incidența pe județ a cazurilor de îmbolnăvire cu nou coronavirus pentru fiecare dintre cele 114 unități administratv – teritoriale în parte. Un număr de 17 localități, comune, orașe și municipiuu, se află în scenariul roșu. Este vorba despre: Bălcăuți, Câmpulung Moldovenesc, Dorna Arini, Dornești, Gura Humorului, Ipotești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei, Mușenița, Pojorâta, Rădăuți, Satu Mare, Siret, Suceava, Șcheia, Vama, Vatra Dornei ( cu mai mult de 3 la mie incidență la mia de locuitori).

Alte 25 se află în scenariul galben (cu mi mult de 1,5 incidență la mia de locuitori): Adâncata, Botoșana, Broșteni, Cacica, Ciocănești, Cârlibaba, Comănești, Coșna, Crucea, Dorna Candrenilor, Fălticeni, Frasin, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Grămești, Hânțești, Horodnic de Jos, Ilișești, Moldovița, Salcea, Solca, Șaru Dornei, Todirești, Valea Moldovei, Vatra Moldoviței, Zvoriștea.

În celelalte localități, conform tabelului, funcționează scenariul verde.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *