Situație dramatică la Urgențele Spitalului Rădăuți:10 – 13 ambulanțe cu pacienți trimiși în principal de la Spitalul Județean, gestionate de un singur om (Video)

Un apel special a fost postat pe pagina de facebook a managerului Spitalului municipal Rădăuți, Traian Andronache, însoți de un scurt filmuleț relevant.

Apelul vine din partea unui cadru medical de la compartimentul de primiri urgențe din cadrul unității spitalicești rădăuțene:

” Fac apel la colegii din județ și în mod special la cei din Spitalul Județean Suceava sa nu mai trimită toate cazurile la Rădăuți! Vă rog să vă imaginați cum este să gestionezi 10-13 cazuri venite cu ambulanța în același timp un singur om!”

La Spitalul municipal Rădăuți au fost confirmate ieri 28 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul cadrelor medicale, din 122 de teste efectuate.

Urmează să se realizeze testări pentru toți angajații, în număr de 600.

Chiar și în aceste condiții, la spitalul rădăuțean sunt trimiși, în principal de la Spitalul Județean, pacienți non covid pentru diferite urgențe medicale.

Managerul Traian Adronachi  a declarat în urmă cu o zi că în opinia sa, cadrele medicale s-au infectat de la pacienți care au fost direcționați  fără a fi în prealabil testați către spitalul din Rădăuți, trimiși ca reprezentând urgențe operatorii deși nu era cazul.  

Video aici: https://www.facebook.com/alina.sorodoc.3/videos/2549686505291813/UzpfSTEwMDAwMzc4NzQ4NTQyOToxOTMxNTQ5NDQzNjQ3OTUz/

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *