Mopan Suceava
Actualitate

Slujbă de pomenire în memoria personalităților din presa suceveană plecate în eternitate, la Biserica Mirăuți. Pe 25 iunie, slujbă de pomenire pentru cei 503 suceveni răpuși de covid

Astăzi la Biserica Mirăuți, a fost oficiată o slujbă de pomenire a oamenilor din presa suceveană, poeți și scriitori valoroși, oameni ai cetății implicați, care au plecat dintre noi,  personalități precum Dumitru Teodorescu, Mircea Motrici, Ioan Cozmei, Dan T. Gurtesh, Cornel Grosar, Cornel Bumbu, Mugur Geu, Romeo Istrati, Constantin Stefuriuc și alții.

La slujba religioasă a participat și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu care a arătat că în acest fel a vrut să arate respectul comunității pentru acești slujitori ai presei sucevene, care au avut un rol important în implementarea democrației post decembriste în orașul nostru.

El a anunțat cu acest prilej că pe data de 25 iunie, cu ocazia Zilelor Sucevei, vom face o Slujbă de pomenire a celor 503 persoane care au decedat în municipiul Suceava din cauza Covid 19, în perioada martie 2020-mai 2022.

Slujba de pomenire va avea loc la ora 11.00 la biserica Mirăuți.

”Invităm să participe la această pomenire membri familiilor celor dispăruți. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, este mesajul transmis de primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *