Social democratul Florin Sinescu, instalat în funcția de subprefect al județului Suceava

Florin Sinescu a depus astăzi jurământul în calitate de subprefect al județului Suceava, din partea PSD. La ceremonia care s-a desfășurat în sistem online, din locația Prefecturii aflată în clădirea Muzeului de Istorie, distribuită pe paginile de facebook a Prefecturii Suceava și a Ministerului Afacerilor Interne, au fost prezenți prefectul liberal al județului, Alexandru Moldovan, subprefectul PSD Cristian Sologon, liberalul Alexandru Salup, cel care a fost înlocuit din funcție, șeful IPJ Suceava, comisarul șef Florin Poenari, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, Ionel Postelnicu, șeful STS Suceava, colonelul Mihai Dascălu, precum și șeful Centrului Militar Județean, colonelul Mugurel Anton.  

Florin Sinescu este angajat al Prefecturii Suceava, deținând până la numirea în noua funcție pe cea de șef al Serviciului dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale.  El a fost prefect al județului Suceava în perioada 11 mai 2012 – 25 martie 2015 în guvernarea PSD.

În septembrie 2020, el a candidat la funcția de primar al Sucevei din partea Pro România. După aceea s-a întors în Partidul Social Democrat care astăzi, prin hotărâre de guvern, l-a instalat în funcția de subprefect.

În acest fel, la Suceava prefectura este condusă de liberalul Alexandru Moldovan, având ca subprefecți pe social democrații Cristian Sologon și Florin Sinescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.