Mopan Suceava
Actualitate

Societatea Scriitorilor Bucovineni, bastion cultural al Bucovinei, cu Alexandru Ovidiu Vintilă, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 19 noiembrie 2022,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe poetul Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele reales al Societății Scriitorilor Bucovineni.

Invitatul va vorbi despre trecutul Societății culturale reprezentative  pentru această parte a țării,  despre agenda curentă a SSB dar și despre proiectele de viitor. Și nu în ultimul rând, despre revista ”Bucovina Literară”, care împlinește anul acesta 80 de ani de la publicarea primului număr, în 1942.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *