Șofer agresiv încătușat după șicane repetate în trafic, pe strada Mărășești din Suceava

În seara primei zile de Paște, 28.04.2019, la ora 21.20, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a observat pe strada Mărăşeşti din localitate un autoturism care efectua manevre de şicanare în trafic a unui alt autoturism, motiv pentru care a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care a fost urmărit până pe str. Oituz, unde a fost blocat și oprit în parcarea unui imobil.

Conducătorul auto a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de polițiști. Șoferul, identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Hânțești a avut un comportament violent, polițiștii fiind nevoiți să folosească spray-ul iritant lacrimogen şi cătuşele din dotare.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *