Șofer băut din Burla, care circula cu peste 100 de kilometri pe oră, oprit de polițiști după o urmăriere de 6 kilometri, la Horodnic de Sus

Sâmbătă după amiază, pe la ora 17.00, un echipaj de poliție rutieră aflat pe D.N. 2E, în localitatea Horodnic de Sus, a observat un autoturism marca VW, care se deplasa dinspre Voitinel către Marginea cu viteza de 102 km/h, viteza admisă în acea localitate fiind de 50 km/h.

Polițiștii au încercat oprirea regulamentară a autoturismului, folosind semnalele speciale de avertizare, luminoase și sonore ale autospecialei și efectuând semnal de oprire din autospecială dar  șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în viteză către loc. Marginea.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, iar după aproximativ 6 kilometri, pe un drum comunal din Horodnic de Sus, șoferul a oprit în cele din urmă.

La volanul autoturismului marca VW, a fost identificat M.M., de 31 de ani, din comuna Burla.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat de către echipajul rutier cu aparatul etilometru, rezultatul testului fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

M.M. a fost condus la Spitalul Mun. Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind recoltate un număr de două probe biologice.

Numitului Mleșniță Marian i s-a întocmit procesul verbal de constatare a contravenției în pentru depășirea regimului legal de viteză, și i s-a întocmit dosar penal față de M.M., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *