ȘOFER BEAT CARE CIRCULA PE CULOAREA ROȘIE A SEMAFORULUI, PRINS DE POLIȚIȘTI ÎN CENTRUL SUCEVEI

Ieri, 17.08.2018, ora 01.23, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din localitate, circulă un autoturism al cărui conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat în jurul orei 01.45, autovehiculul care ieșea din zona unui fast-food. Acesta a pătruns în sensul giratoriu pe strada Ana Ipătescu, după care și-a continuat deplasarea fără să respecte culoare roșie a semaforului, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia. La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din comuna Moara.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *