Șofer beat și agresiv din Sfântu Ilie, reținut după o urmărire printre blocuri, în cartierul Obcini

Sâmbătă după amiază, pe la 17.20, Poliția municipală Suceava a fost informată despre faptul că pe str. Calea Obcinilor o persoană sub influența alcoolului, a parcat autoturismul în fața barului La 4 Mese, apoi a intrat în bar.

O patrulă de poliție rutieră s-a deplasat la locul indicat, unde au identificat un autoturism marca Alfa Romeo parcat în fața barului.

În jurul orei 17.40, suspectul a urcat la volanul autoturismului respectiv și s-a pus în mișcare către bulevardul 1 Decembrie 1918.

 S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire folosind semnalele acustice și luminoase, iar conducătorul autoturismului a efectuat viraj la dreapta către Explora.

La un moment dat autoturismul a oprit, iar conducătorul auto a coborât de la volan și a început să fugă printre blocuri, fiind prins însă prins, imobilizat și încătușat.   Cât a fost dus spre mașina Poliției, individul s-a manifestat agresiv.

Deoarece  prezenta halenă alcoolică, a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Persoana a fost identificată ca fiind Eduard Andrei A. de 27 ani din sat Sfântu  Ilie care a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, refuzând de asemenea să i se preleveze mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Eduard Andrei A.  a fost condus la Poliția Municipiului Suceava – Biroul Rutier unde

i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

S-a dispus prin ordonanță reținerea lui  pentru o perioadă de 24 ore fiind  introdus în arestul  I.P.J. Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *