Mopan Suceava
Actualitate

Șofer cu permisul suspendat prins gonind cu 155 km/h, la Spătărești

Vineri după amiază, pe la 17.20, lucrătorii din cadrul Poliției rutiere Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DN 2E, în afara localității Spătărești, l-au înregistrat cu aparatul video-radar pe Valentin L.  care conducea  un Mercedes Benz cu viteza de 155 km/h, limita  de viteză în zonă fiind de 90 km/h.

Acesta a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere care însă era expirată. Făcându-se cercetări baza dee date a  Poliției s-a stabilit că bărbatul  posedă permis de conducere pentru categoriile Am, B1 și B, care i-a fost însă reținut, fiindu-i prelungit dreptul de conducere pentru perioada 17.05.2023-15.06.2023, iar la data la care a fost depistat, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană în timp ce exercitarea acestui drept îi era suspendată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *