Actualitate

Șofer de 22 de ani cu permis ucrainean fals, prins astă noapte conducând cu 105 kilometri pe oră, pe bulevardul Sofia Vicoveanca din Suceava

Astă noapte, pe la orele 00.22, un echipaj rutier din cadrul Biroului Rutier al poliției municipale Suceava, a oprit pe Bulevardul Sofia Vicoveanca un autoturismul BMW, care circula cu viteza de 105 kilometri pe oră, conform înregistrării radarului într-o zonă în care limita maximă a vitezei permise este de 50 de kilometri pe oră.

La volanul autoturismului a fost identificat Gabriel Z. de 22 ani din satul Hreațca, comuna Vulturești, care a înmânat cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al autoturismului, poliția RCA și un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina.

Întrucât acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile Române iar permisul de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina, prezenta suspiciuni în privința autenticității, s-a procedat la verificarea acestuia și conducerea acestuia la la sediul de poliție.

Șoferul vitezist a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „Falsul material în înscrisuri oficiale”, „Falsul material în înscrisuri materiale” și „Uzul de fals”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *