Şofer din Fălticeni furat de banii lăsaţi în borsetă, în portiera maşinii

Ieri după amiaza, 03.11.2019, la ora 14:21, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat  de 28 ani din localitate cu privire la faptul că în intervalul orar 11.00 – 14.20, persoane cu identitate necunoscută i-au sustras din interiorul autoutilitarei marca Citroen o sumă de bani.

S-a constatat că în jurul orei 11.00, bărbatul  a parcat autoutilitara de serviciu  marca Citroen ce aparţine unei firme din Fălticeni, la intersecţia străzilor  Pictor Şoldănescu şi Petru Rareş din Fălticeni, în apropiere de locuinţa acestuia.

Bărbatul nu a putut preciza dacă a închis portierele acţionând butonul de la telecomandă, dar a precizat că a lăsat în interiorul acesteia, în portiera din partea stângă a autoutilitarei, o borsetă în care se afla suma de aproximativ 320 lei.

La aceeaşi dată, în jurul  orei 14.20, bărbatul  a revenit la maşină, ocazie cu care a constatat faptul că lângă portiera din partea stângă, jos pe iarbă, se afla borseta pe care o pusese iniţial în  interiorul autovehiculului, constatând că din interiorul acesteia îi lipseşte suma de aproximativ 320 lei.

Cu ocazia  efectuării cercetării locului faptei s-a stabilit faptul că autoutilitara marca Citroen nu prezenta urme de forţare la nivelul sistemului de închidere al portierelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, cercetările urmând a fi efectuate de Poliţia municipiului Fălticeni – Biroul Investigaţii Criminale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.