Șofer din Mitocul Dragomirnei, cu permis ucrainean falsificat, depistat în miez de noapte în parcare la Shopping City

În noaptea de luni spre marți, înainte de ora 2.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control autoturismul VW Passat, ce se deplasa pe strada Calea Unirii și a intrat în parcarea Shopping City Suceava, condus de Ion R., de 59 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a prezentat pentru control pe lângă documentele autovehiculului și cartea de identitate, permisul de conducere auto eliberat de autorităţile ucrainene.

Conducătorul autoturismului i-au fost adresate întrebări cu privire la modul de dobândire a permisului de conducere, dar acesta nu a răspuns în mod explicit polițiștilor. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea documentului, respectiv a permisului de conducere eliberat de statul Ucraina, conducătorului auto i s-a solicitat să fie însoțit la sediul subunității pentru continuarea verificărilor. De asemenea, s-a stabilit că Ion R. nu posedă permis de conducere auto eliberat de către autorităţile din România.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „falsul material în înscrisuri oficiale”, „uzul de fals” şi „fals material în înscrisuri oficiale”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *