„Şofer” din Moara prins de poliţie că nu are permis, după ce a fost pârât de un consătean cu care s-a șicanat în trafic

În după amiază zilei de ieri, 16.04.2019, la ora 17.10, polițiștii postului de poliţie Moara au fost sesizați direct de către un bărbat din comuna Moara, despre faptul că l-a văzut pe consăteanul său, un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, că a condus autoturismul marca VW Golf pe strada Mihai Eminescu din comuna Moara și știe despre acesta că nu posedă permis de conducere.

Bărbatul care a anunțat poliţia a relatat faptul că în ziua respectivă, la orele 17.00 se deplasa către domiciliu, pe strada Mihai Eminescu din Moara, conducând autoturismul marca Mercedes-Benz.

În dreptul imobilului nr. 266  a observat autoturismul marca VW Golf care circula din sens opus, iar din cauza unei șicanări în trafic cei doi conducători au oprit autovehiculele și de la volan a coborât consăteanul despre care reclamantul cunoaște că nu deține permis de conducere. 

Din verificările efectuate în baza de date reiese faptul că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *