Șofer din Putna, prins de polițiști transportând lemn fără acte pe DN2H, în Gălănești

Sâmbătă dimineață, după ora 11.00, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Gălănești, județul Suceava, au oprit pentru control autoutilitara marca Ford Transit, care circula pe DN 2 H din localitate, transportând material lemnos, respectiv lemn foc molid, care era Constantin C.  domiciliat în comuna Putna, județul Suceava.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul nu posedă aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Din acest motiv, transportul a fost condus la F.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic, care în urma inventarierii materialului lemnos a stabilit faptul că în autoutilitară era transportată cantitatea totală de 2.10 m.c. lemn foc molid.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea nr. 171/2010 Modificată, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *