Mopan Suceava
Evenimente

Șofer din Suceava împușcat după o urmărire în trafic, la Dorohoi, sâmbătă noapte

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a ajuns la spital, după ce a fost împușcat de polițiștii care au încercat să îl oprească în trafic, într-un control de rutină în Dorohoi.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, la miezul nopții. Polițiștii rutieri i-au făcut semn șoferului să oprească mașina. Inițial șoferul sucevean s-a conformat, dar, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră, a apăsat accelerația cu intenția de a scăpa de aceștia.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea suceveanului, care a forțat trecerea printr-un baraj continuându-și în trombă drumul. Polițiștii au tras zeci de focuri de avertisment, cât și înspre mașină, încercând să-l oprească. Urmărirea s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 5 km.

Câteva gloanțe l-au nimerit pe șofer, care a fost transportat de urgență la spital, în aceste momente starea de sănătate a acestuia fiind stabilă.

În microbuzul pe care suceveanul îl conducea, polițiștii au descoperit 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență Ucraina, fără documente.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *