Șofer din Todirești, turmentat la limita comei alcoolice, s-a izbit cu mașina în automobilul unui sucevean, pe bulevardul 1 Decembrie 1918

Ieri după amiază,  un bărbat din  municipiul Suceava  a sesizat prin 112 faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea se află sub influența alcoolului.

Din verificări a reieșit că ieri după amiază, pe la  ora 15.40,  Mugurel I., de 48 ani, din comuna Todirești, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, din cauza nerespectării distanței în mers, a intrat în coliziune față în spate cu autoturismul condus în fața sa de suceveanul reclamant.  În urma impactului a rezultat doar avarierea autovehiculelor.             

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru șoferul din Suceava și de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Mugurel I., acestuia din urmă fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *