Șofer fără permis, dezorientat pe zona cu ”Oprirea interzisă”, pe Calea Unirii

Ieri după amiază, o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni, a observat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un autoturism parcat în zona de acțiune a indicatorului ,,Oprirea Interzisă” care avea luminile de avarie în funcțiune.
Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto, un localnic de 23 de ani, documentele, acesta prezentând un permis de conducere emis de autoritățile ucrainene.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere emis de autoritățile române și nici pașaport pentru a putea efectua deplasarea în Ucraina în vederea obținerii permisului de conducere, sens în care, a existat suspiciunea că, permisul prezentat ar putea fi fals.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „uz de fals”, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *