Şofer încătușat şi dus la spital pentru prelevare de probe, un sucevean care s-a încurcat în miciuni spuse poliţiei

Ieri seară, în jurul orei 20:40, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Salcea și Postului de Poliţie Dumbrăveni, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au observat faptul că pe D.C.64 pe raza localității Văratec, oraș Salcea, staționa pe partea carosabilă autoutilitara marca RENAULT TRAFIC, iar la volanul acesteia a fost identificat C. M. de 48 ani din municipiul Suceava.

 Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acestuia i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest dar cel în cauză a refuzat, afirmând că nu el a condus autovehiculul în cauză ci o altă persoană care a plecat cu un autoturism TAXI spre municipiul Suceava, pentru a aduce o sticlă de motorină întrucât autoutilitara cu care se deplasau a rămas fără combustibil. La circa 15 minute, la fața locului a sosit un autoturism TAXI ce avea ca pasager pe G. S. din mun.Suceava. G. S. a declarat că a adus o sticlă de motorină deoarece C.M. i-a solicitat acest lucru, specificând că nu el a condus anterior autoutilitara și că nu are cunoștință despre situația constatată.

Lui C. M. i s-a solicitat să fie condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de probe biologice de sânge și, întrucât cel în cauză a refuzat acest lucru, s-a procedat la imobilizarea și încătușarea persoanei în cauză. La Spitalul Județean Suceava acesta a refuzat prelevarea de probe bilogice de sânge, refuzul său fiind consemnat de către medicul de serviciu din cadrul U.P.U.Suceava.

În cauză se efectuează cercetări faţă de C. M. sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”,  cercetările fiind continuate de Postul de Poliție Dumbrăveni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *