Șofer mort la intrarea în Suceava pe DN2, după ce mașina pe care dorea să o întoarcă din mers, a fost acroșată de un alt automobil

Miercuri după amiază, în jurul orei 15:10, C.Z., un bărbat  de 63 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, tipul Clio Symbol, pe DN2, la intrarea în oraș, din motive care nu au fost stabilite până în prezent, cel mai probabil pentru că  a încercat să întoarcă autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers, fiind lovit de autoturismul marca Toyota, tipul Hilux, condus de C.F., de 50 ani, comuna Hilișeu-Horia, județul Botoșani. În urma coliziunii ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul lui C.Z., iar D.M., de 59 ani, din orașul Siret, pasager în interiorul autoturismului Toyota, a fost preluat de către echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ”T.C.C., contuzie coloană cervicală și contuzie toracică” nerămânând internat.

C.F. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, după care i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *