Șofer reținut după ce a intrat cu mașina într-un tablou electric la Brodina de Sus – izvoarele Sucevei. Avea permisul reținut pentru alcool la volan iar mașina pe care o conducea avea numere false

În seara zilei de 20 august a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către angajați din cadrul Delgaz Grid despre faptul că un autoturism a distrus o cutie de distribuție a curentului electric din satul Brodina de Sus, în comuna Izvoarele Sucevei. 

Polițiștii de  la Izvoarele Sucevei s-au deplasat la fața locului unde,  la aproximativ 150 de metri de locul producerii evenimentului unde în laterala unei hale dezafectate a fost identificat un autoturism marca BMW X5, de culoare albastră, care prezenta avarii în partea din față și lateral dreapta, care ar fi putut proveni de la impactul cu un stâlp de electricitate. În urma verificărilor făcute, s-a constatat că plăcuțele cu numărul de înmatriculare figurează aparținând unui autovehicul asemănător de culoare roșie, iar după seria de șasiu autoturismul avariat nu figurează înmatriculat în România.

S-a identificat posesorului mijlocului de transport ca fiind Ion M. de 29 ani din localitate. El a fost găsit la domiciliul său și a declarat că mașina  îi aparține și a recunoscut că a  montat numerele de înmatriculare de pe un alt autoturism marca BMW X5 de culoare roșie pe care îl deține, dar care este avariat. Mijlocul de transport implicat în accident a fost înmatriculat în Irlanda, iar plăcuțele de înmatriculare au fost reținute de Sectia Poliție Rurală Pojorâta în cursul anului 2017. Ionuț M. a mai recunoscut că permisul de conducere i-a fost reținut în luna august 2018, de către S11 Poliție Rurală Pojorâta, ca urmare a depistării în trafic sub influența băuturilor alcoolice.

Ion M. a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat/cu număr fals de înmatriculare”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *