Șoferiță de 19 ani, fără permis, din Vicovu de Sus, surprinsă în trafic, urmărită de polițiști un kilomentru și jumătate

Marți, 6 septembrie, pe la ora 12.30, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce se deplasau pe DN 2H de pe raza comunei Putna, județul Suceava, spre un eveniment semnalat prin 112, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, au observat că autoturismul marca VW SHARAN, ce se deplasa pe aceeași direcție de mers, nu acorda prioritate de trecere, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au procedat la efectuarea de semnale audio autoturismului la care autoturismul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea pe o distanță de aproximativ 1,5 km, oprind autoturismul pe partea dreaptă a unui drum comunal de pe raza Orașului Vicovu de Sus.

La volanul autoturismului susmenționat a fost identificată o tânără care s-a legitimat ca fiind B.M.  de 19 ani cu domiciliul în Oraș Vicovu de Sus, care a declarat faptul că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Urmează a se efectua verificări  împotriva fetei cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” de către lucrătorii Postului de Poliție Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *