Șoferiță din Vicovu de Sus prinsă de polițiști cu 1500 pachete țigări de contrabandă după o urmărire pe DN2H și pe străzile din Rădăuți

Ieri după amiază, pe la orele 13.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, în timp ce acționa pe DN 2H, pe raza comunei Horodnic de Jos, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca VW Passat ce se deplasa din direcția comunei Horodnic de Jos către municipiul Rădăuți.

Automobilul era conduse de o femeie care nu a oprit la semnalul efectuat de polițiștii rutieri, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, care și-a continuat deplasarea pe strada Putnei din Rădăuți iar pe strada Ion Nistor s-a reușit blocarea acestuia.   

Conducătoarea auto a fost identificată ca fiind Rodica M., de 41 de ani, din Vicovu de Sus.

La efectuarea controlului asupra autoturismului, s-a constatat că în portbagajul mașinii și în zona podelei autoturismului se aflau valize de voiaj în interiorul cărora se aflau pachete de țigări. Autoturismul a fost condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde, în prezența conducătoarei auto a fost supus unui control amănunțit, ocazie cu care s-a constatat că în cele trei valize se aflau în total un număr de 1.500 de pachete de țigarete. Pentru întreaga cantitate de țigarete nu s-au putut prezenta documente legale de proveniență.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.

În urma consultării cu procurorul de caz s-a dispus confiscarea specială a cantităţii de ţigarete în valoare de aproximativ 18.000 lei şi a autoturismului folosit la activitatea infracțională, în valoare de aproximativ 9500 lei, autoarea urmând a fi cercetată în stare de libertate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.