Șoferiță fără permis încătușată de polițiști. Suceveanca a devenit agresivă în momentul în care a fost prinsă încercând să schimbe locul de la volan cu partenerul din dreapta

În după amiaza zilei de ieri, 10.03.2020, la ora 17.00, polițiștii din cadrul SPR 8 Adâncata, au observat pe direcția de mers localitatea Hănțești către localitatea Berești, deplasându-se din sens opus, un autoturism marca Opel Astra. La volanul acestuia se afla o femeie de 27 ani, din municipiul Suceava, care nu deține permis de conducere, iar în dreapta, în calitate de pasager se afla un bărbat de 39 ani, din orașul Dolhasca, care i-a încredințat autoturismul spre a fi condus.

La vederea autospecialei de poliție, femeia a oprit vehiculul pe partea carosabilă și a coborât deplasându-se către locul din dreapta prin spatele mașinii.

Din dreapta a coborât bărbatul deplasându-se în stânga urcându-se la volan. Imediat vehiculul în care se aflau cei doi a fost blocat cu autospeciala de poliție.

Femeia început să se manifeste agresiv verbal față de polițiștii, motiv pentru care a fost imobilizată prin încătușare.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *