Șoferița Tudorița de la Frumosu a pus pe jar polițiștii rutieri de la Vama

 Ieri dimineață, pe la orele 10.20, polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, care desfășurau activități specifice pe linie de poliție rutieră pe raza comunei Frumosu, polițiștii din cadrul Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, au identificat în timp ce se deplasa pe DJ 176, dinspre comuna Frumosu spre zona Gura Dragoșei un autoturism Skoda Fabia, de culoare roșie.

Agenții au efectuat semnalului regulamentar de oprire, respectiv semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei Logan, însă autoturismul Skoda și-a continuat deplasarea pe DJ 176 și mai apoi pe DC Dragoșa. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta oprind în fața unei case din satul Dragoșa, comuna Frumosu.

Din autoturism a coborât o femeie care s-a recomandat ca fiind Tudorița H. are  38 ani și locuiește chiar acolo. Fiindu-i solicitate documentele personale, respectiv permisul de conducere ea le-a transmis organelor de poliție  că nu deține un astfel de document. A prezentat totuși un certificat  de înmatriculare al autoturismului, care este în proprietatea numai că ITP-ul mașinii era expirat din 27.06.2018. Tudorița H. a recunoscut  că nu deține asigurare RCA valabilă.

Polițiștii au  procedat la verificarea femeii  în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu deține permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a fi soluționat procedural de Postul de Poliție  Frumosu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *