Șoferiță turmentată oprită pe DN2 la Dărmănești, după ce a fost reclamată de un participant la trafic

Miercuri, 16.03.2022, pe la orele 20.10, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către un participant la trafic, despre faptul că  conducătorul unui autoturism marca Dacia Sandero ce se îndreaptă către localitatea Pătrăuți, pe  DN2, este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești s-a deplasat pe DN2, iar pe raza localității Dărmănești a fost identificat în trafic autoturismul Dacia Sandero. La volanul autoturismului a fost identificată o femeie, E.T., care emana halenă alcoolică.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferița băută a fost condusă ulterior la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea probelor biologice. În prezența cadrelor medicale, aceasta a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” cercetările fiind continuate de către lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *