Șoferițe care au intrat cu mașinile în șanț din cauza câinilor vagabonzi, la Șerbăuți și Slatina. Animalele au scăpat nevătămate, două femei au ajuns la spital

Ieri dimineață, într-un interval de ceva mai mult de o oră, două conducătoare auto din județul Suceava și-au pus viața în pericol pentru a salva alte vieți, nu omenești, este drept, ci a unor câini care traversând șoseaua fără a ține cont de semnele de circulație au fost au cât pe ce să fie călcate de automobilele de pe șosea. O  femeie de 23 de ani și o alta de 40 de ani, au preferat să se răstoarne cu mașina în șanț decât să lovească nevinovatele patrupede.  

La 08.11.2019, ora 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Șerbăuți, din cauza unui câine care a ieșit brusc pe partea carosabilă, o femeie de 23 de ani din orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În aceeași zi, pe la ora 08.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A din comuna Slatina, ajunsă la intersecția cu str. Pleașă, într-o curbă ușoară, o localnică de 40 de ani, a încercat să evite un câine, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, după care, s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 60 de ani din localitate, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal, care vor fi soluționate procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *