Șoferul care a blocat astă noapte traficul rutier pe DN17 la Câmpulung, distrugând o conductă de gaz metan era sub influența alcoolului

Polițiștii suceveni au oferit amănunte privind accidentul petrecut aseară târziu pe DN 17, la Câmpulung Moldovenesc, când un șofer a intrat cu mașina într-o conductă de gaz și apoi s-a răsturnat de-a curmezișul șoselei. S-a stabilit că șoferul ara sub influența alcoolului,

La 30.04.2021, ora 22.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe Calea Bucovinei din oraș s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat și avarierea unei conducte de gaz.

Lucrătorii de politie rutieră ce s-au deplasat la fața locului au constatat că în jurul orei 22:15, Florin Șoimar de 29 ani din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Mazda pe direcția Vatra Dornei – Gura Humorului, a pierdut controlul direcției de deplasare pătrunzând pe trotuar unde a acroșat un contor al rețelei de distribuție al gazului metan și gardurile a trei proprietăți, producând scurgeri de gaz, distrugerea autoturismului și a gardurilor pe care le-a lovit.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au prelevat două probe de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii concentrației de alcool din sânge.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *