Actualitate

Șoferul de 19 ani care a provocat accidentul de la Marginea care a dus la moartea unui tânăr de 17 ani, era beat, cu alcoolemie de 0,55 la mie în aerul expirat

Poliția a oferit detalii privind modul în care s-a produs accidentul de astă noapte de la Marginea, în urma căruia un tânăr de 17 ani din Rădăuți și-a pierdut viața. S-a stabilit că șoferul, un rădăuțean de 19 ani, era băut, cu o alcoolemie de 0,55 la mie în aerul expirat.

Astfel,  la data de 24.09.2021, ora 23:45 Adrian S., de 19 ani, din municipiul Rădăuți, pe când conducea autoturismul marca Ford Focus, pe drumul comunal neclasificat „Șoarec” din comuna Marginea, având direcția de deplasare către D.N. 17 A.,  după efectuarea unei curbe spre stânga, din cauza vitezei excesive cu care rula, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, autoturismul lovind violent cu partea din față un pom.

 

 În automobil se aflau, pe scaunul din dreapta față, E.F., de 15 ani iar pe bancheta din spate, numitul D.N., de 17 ani, ambii din municipiul Rădăuți. Acesta și-a pierdut viața, în urema impactului mașinii cu copacul în care s-a izbit.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a pasagerului de pe scaunul din dreapta față precum și decesul pasagerului de pe bancheta spate a autoturismului.

Conducătorul auto și pasagerul de pe scaunul din dreapta față au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, ambii fiind ulterior transferați la Spitalul jud. Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

Cadavrul tânărului de 17 ani a fost depus la morga Spitalului mun. Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza pe sector de drum în curbă.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporal din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *