Șoferul de 31 de ani din Vatra Moldoviței, care a omorât doi oameni și a fugit de la locul accidentului astă noapte la Câmpulung, a fost găsit. El spune că nu mai ține minte ce s-a întâmplat

Publicația online Ziar de Suceava a anunțat că autorul accidentului de astă noapte, de la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc către Gura Humorului  – Suceava, este Marius Andrei Pelinari, de 31 de ani, din comuna Vatra Moldoviței. El a fost găsit  la domiciliul surorii sale. În momentul în care a fost identificat, bărbatul a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

El a fost dus la spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru a-i fi prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pelinari nu a suferit leziuni foarte grave. Nu avea permis valabil  și a căutat clemență în fața polițiștilor spunând că nu mai ține minte ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Pe numele lui Marius Andrei Pelinari urmează să fie întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Reamintim că Marius Andrei Pelinari, după ce a produs accidentul grav de la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc a fugit din automobil iar polițiștii i-au căutat urmele mai multe ceasuri până l-au găsit ascuns la locuința surorii sale.

Reamintim că în urma gestului necugetat al șoferului de 31 de ani, depășire pe linie continuă, și-au pierdut viața doi tineri, unul de 17 ani, celălalt de 24 de ani, alți doi oameni, un băiat de 14 ani  și un adult, șoferul mașinii cu care Pelinari a intrat în impact direct,  au ajuns la spital cu răni grave.

Individul a fost încătușat, a fost introdus în arestul IPJ și urmează să fie dus în fața judecătorilor pentru a se stabili cum va fi judecat pentru faptele comise.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *