Șoferul mort aseară la intrarea în Ițcani era băut. A vrut să facă curse pe dealurile dintre Mitoc și Ițcani , mașina s-a rostogolit de mai multe ori, la 400 de metri de șosea

IPJ Suceava a furnizat amănunte noi legate de modul în care s-a petrecut tragicul accident de circulație din seara trecută la intrarea în carierul Ițcani al municipiului Suceava, pe strada Mitocașului.

Astfel, aseară pe la ora 23:18, B.C.I., de 27 de ani, a sesizat faptul că Adrian Mihai Agavriloaie, de 32 de ani, din comuna  Mitocu Dragomirnei, este decedat pe un teren viran la circa 400 de metri de capătul străzii Mitocelului din municipiul Suceava, corpul acestuia fiind prins sub un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie.

Pe parcursul zilie de 5 mai a.c. Adrian Mihai Agavriloaie și B.C.I. au consumat băuturi alcoolice, într-o locație aparținând celui dintâi. În jurul orelor 20:00 cei doi s-au despărțit, nu înainte ca Adrian Mihai Agavriloaie să transmită că va merge cu un autoturism pe dealurile dintre cartierul Ițcani și comuna Mitocu Dragomirnei.

În jurul orelor 22:30, întrucât acesta  nu răspundea multiplelor apelurile sale, B:C:I., cunoscând  zona, a plecat în căutarea acestuia. La orele 23:18 a observat lumina de la farurile unei mașini. Ajungând în zona respectivă, B.C.I.   a găsit autoturismul răsturnat, corpul lui șoferului fiind prins sub acesta. Cu ajutorul pompierilor și polițiștilor s-a reușit scoaterea acestuia , din habitaclul automobilului, echipajul medical acordându-i primele îngrijiri medicale, fără succes, la scurt timp fiind declarat decesul.

Din cercetarea locului faptei a rezultat faptul că, datorită reliefului zonei, autoturismul s-a răsturnat rostogolindu-se de mai multe ori în afara șoselei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *