Mopan Suceava
ActualitateCultural

Sofia Vicoveanca, Andra, Andreea Haisan, Elena Popa și Taraful Florin Mucea, concert pe 2 iunie la Vicovu de Jos, la inaugurarea Centrului Cultural ”Sofia Vicoveanca”

La Vicovu de Jos se fac ultimele pregătiri pentru ceea ce urmează să fie cea mai mare sărbătoare a comunei din ultimii zeci de ani. Este vorba despre inaugurarea Centrului Cultural ”Sofia Vicoveanca”. O investiție trainică, despre care se va vorbi pe îndelete în zilele ce vor urma.

Dar până atunci, s-a anunțat deja că marele spectacol din ziua de 2 iunie 2023, care va fi găzduit de noul Centru Cultural,  nu putea fi onorat altcumva mai bine decât prin prezența pe scenă a inegalabilei Sofia Vicoveanca. Andra, cu vocea ei incomparabilă, va fi și ea prezentă. Dar și Andreea Haisan, Elena Popa și Taraful Florin Mucea.

”Pentru că marile bucurii merită sărbătorite pe măsură!

Avem onoarea de a vă anunța că bucuria zilei de 2 iunie va culmina cu un concert extraordinar ce reunește artiști valoroși, voci inegalabile a căror nume nu necesită alte prezentări!

Doamna cântecului popular bucovinean, Sofia Vicoveanca;

Vocea incomparabilă a României, Andra;

Carismatica Andreea Haisan;

Bucovineanca noastră autentică, Elena Popa;

Și cei care aduc veselia oriunde s-ar afla, Taraful Florin Mucea

Vă așteptăm să împărtășim bucuria unei zile care va rămâne în istoria comunității!

Stați aproape! Multe alte surprize așteaptă să fie descoperite în următoarele zile!” este primul anunț postat pe pagina  Centrului Cultural ”Sofia Vicoveanca” Vicovu de Jos  privind acest eveniment deosebit.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *