Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Sofia Vicoveanca pe 21 noiembrie la Casa de Cultură din Suceava. Spectacol caritabil pentru Căminul de bătrâni Solca

Centrul Cultural Bucovina și Asociația ”Institutul Bucovina”, au anunțat că în ziua de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00, marea artistă a Bucovinei Sofia Vicoveanca va susține un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava.

Cei care vor participa la acest eveniment deosebit, trebuie să știe că sumele încasate din vânzarea biletelor vor fi donate Căminului de bătrâni din Solca.

O invitație specială  este transmisă chiar de Sofia Vicoveanca, care își dorește ca acest spectacol, care va conține nu doar interpretări ale cântecelor sale, ci și povești despre întâmplări pe care le-a trăit ”pe drumul cântecului”, precum și poezii recitate, pe care marea artistă le-a adunat în sufletul și mintea ei,  punându-le pe hârtie de-a lungul vieții, să ofere un ajutor bătrânilor de la Căminul din Solca, dar și un prilej de reîntâlnire cu publicul cu care a făcut legământ de prețuire acum peste 60 de ani:

”Dragii mei! Pe 21 noiembrie, la Casă de Cultură Suceava, de la orele 18.00, va fi  un spectacol caritabil, pentru Căminul de bătrâni SOLCA. Pe scenă voi aduce cântece ( știute și mai puțin cântate), întâmplări de pe drumul cântecului și poezii.

Vă aștept cu brațele deschise , pentru a le îndulci sărbătorile care bat la ușă!

Toți banii, din vânzarea biletelor , vor fi donați acestui cămin din SOLCA !

Vă aștept în număr cât mai mare, mulțumindu-vă cu sufletul! Doamne-ajută-ne!” este mesajul transmis dee artista fără egal Sofia Vicoveanca.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *