ActualitateCultural

Sofia Vicoveanca răspunde celor care îi doresc boală: ”sunt perfect sănătoasă, mă aflu în înregistrări, vin cu cântece noi, cum nici nu bănuiți!”

Sofia Vicoveanca să fie bolnavă? Nicidecum! Cea mai însuflețitoare  voce a sufletului bucovinean trimite mesaj public: Sunt perfect sănătoasă , am cântece noi, cum nici nu bănuiți!”

Sofia Vicoveanca înregistrează în aceste zile cântece noi și se bucură de viață și de sănătate, cu copii și nepoți alături, precum  și cu zeci de mii de prieteni de pe rețelele de socializare, și cu sutele de mii, milioanele, zecile de milioane de prieteni din lumea întreagă, iubitori ai cântecelor sale.

De aceea doamna Sofia a fost intrigată de un mesaj publicat pe rețelele de socializare, în care i se descria starea sa de sănătate, cu mai multă ”acuratețe” decât ar fi simțit-o dânsa.

La astfel de mesaje neadevărate, neadecvate și pornite din minți fără respect pentru ce au făcut și fac în continuare  oamenii buni ai României, Sofia Vicoveanca a dat un răspuns lămuritor celor care o vor, cu tot dinadinsul, bolnavă:

”Dragii mei, cineva, nu știu cine  a postat pe FB , c-aş fi „bolnavă”.Să ştiți că-s perfect sănătoasă, mă aflu în înregistrări, cântece noi, cum nici nu bănuiți !
Acel „cineva” s-a folosit de primul vers din poezia „Despre boală” (apărută în volumul  „Din culisele sufletului” , volum apărut pe 30 ianuarie  2019). Vă redau câteva versuri , din finalul poeziei (cei care au postat n-au citit până la sfârşit poezia):
”În lume sunt şi boli domneşti ,
Boală-i şi când cleveteşti ,
Singurătatea şi cu dorul
Boli care usucă omul !
…………..
Invidia ? Urâtă boală
Asta şi din morți te scoală
Viclenia , lăcomia,
Mai adaugi trândăvia
N-au habar ce-i OMENIA !
C-aşa-i OMUL , specie rară
De nu are-şi face boală…!”

Doresc celor care cred în mine , starea care o am s-o aibă toată lumea…cu bucurii şi credință !”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *