SOLISTUL TRUPEI TENEBRES ȘI-A CERUT IUBITA DE SOȚIE PE SCENA FESTIVALULUI BLACK & WHITE MOTORFEST, EDIȚIA 2018, SUCEAVA.

Ieri seară, pe acorduri de Black/Gothic Metal cu accente de Doom și Symphonic Metal combinate cu turația motoarelor bikerilor veniți la festivalul BLACK & WHITE Motorfest, ediția 2018, Suceava, solistul trupei TENEBRES și-a cerut iubita de soție chiar pe scena festivalului.
Acesta a anunțat publicul, la intrarea pe scenă, că este ziua de naștere a iubitei sale și că seara va fi plină de surprize, oferindu-i acesteia un buchet de flori.
Înainte de finalul concertului, după penultima piesă, solistul trupei a îngenuncheat pe scenă și și-a cerut iubita de soție, care, vizibil surprinsă și emoționată, în aplauzele publicului, a acceptat.
Așa cum am prezentat, în perioada 10 – 12 august 2018, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, are loc BLACK & WHITE Motorfest, ediția 2018.

Ediția din acest an a festivalului ”cum n-a mai fost, despre care să se ducă vestea” a adus pentru motocicliști, iubitori de motoare și de muzică bună dar și pentru curioși: metal cu accente gothice, metal cu rădăcini în tradiția autohtonă sau cel experimental dar și multe surprize – așa cum anunțau organizatorii în prezentarea evenimentului.
ASFALT USCAT, ROCK ON & LOVE!!!

Please follow and like us:

One thought on “SOLISTUL TRUPEI TENEBRES ȘI-A CERUT IUBITA DE SOȚIE PE SCENA FESTIVALULUI BLACK & WHITE MOTORFEST, EDIȚIA 2018, SUCEAVA.

 • 12 august 2018 la 6:19
  Permalink

  Ei,da! Chiar aveam ceva emoții,mă gândeam și eu,așa,ca omul,oare ce-ar fi fost dacă viitoarea cinstită mireasă i-ar fi dat un răspuns negativ sau unul afectat de o condiție suspensivă,să mă mai gândesc,acuma ți-ai găsit și tu,în zgomotul ăsta??
  Asta chiar ar fi fost o știre!
  Dar,lăsând gluma la o parte,este corect să remarcăm că ,iată,la Cetatea de Scaun a Sucevei se produce o manifestare pe gustul tineretului,decent,pe o scenă așezată judicios într-un spațiu care valorifică si vecinătatea monumentului istoric dar nu-l agresează,nu comite nici o blasfemie… Cum ar urma să se producă în această lună la festivalul micțiunii pe zidurile cetății,cu binecuvânatrea unui angrosist parșiv de monumente istorice pe care le scoate la produs ca pe niște bătrâne profesioniste ale centurii…
  Pe bani publici,un „festival” de mâna a doua pentru amatori de același calibru…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *