Mopan Suceava
Politica

Soluție pentru stoparea dării în funcțiune a gropii de gunoi de pe Mestecăniș, propusă de Partidul Verde: Să vină regale Charles să cumpere niște case în zonă

Partidul Verde filiala județeană Suceava a ptransmis un comunicat de presă semnat de președintele acesteia, Dan Acibotărță, în care este propusă o soluție inedită pentru ca depozitul de deșeuri de pe Mestecăniș să nu fie pus în funcțiune: Să vină regale Charles să cumpere niște case în zonă:
”Bucovina este o zonă frumoasă, demnă de vizitat, cu oameni minunați, credincioși, iubitori de familie, dar care are o pată făcută de politicienii proveniți din familia liberală și social-democrată suceveană intitulată „o groapă de gunoi pe un vârf de munte”, mai exact pe Mestecăniș. Această urâțenie este unică în România și în Europa.

Noi, verzii suceveni, credem că mai există o soluție salvatoare, care să anuleze funcționalitatea acelei gropi de gunoi sau depozit ecologic. Și anume că Regele Angliei, Charles al III- lea, prin fundația Domniei Sale, să achiziționeze câteva case tradiționale în zonă.

Uite așa, cu un rege puternic, iubitor de natură și tradiții, se poate salva o zonă frumoasă, iar acel grup de oameni simpli, cum sunt cei de la Mestecăniș unde se află acea groapă de gunoi, vor fi mai liniștiți și protejați”, se arată în comunicatul semnat de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *