Sondaj de opinie în municipiul Suceava. Andronache, în topul preferințelor!

După trei săptămâni de campanie electorală, lucrurile sunt destul de incerte pentru candidații la funcția de primar al municipiului Suceava. Mai multe zvonuri referitoare la sondaje de opinie au circulat în ultimele zile în presa locală, fapt ce a determinat partidele să facă un ultim sondaj de opinie. Sursele noastre spun că sondajul a fost realizat de o firmă de specialitate din București, iar rezultatele au surprins în rândul politicienilor locali.

Astfel, candidatul Partidului Mișcarea Populară, Marian Andronache, se clasează în topul clasamentului, fiind cu 2 procente înaintea actualului edil șef al Sucevei, Ion Lungu. Pe locul trei se situează candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir. La un procent foarte mic față de acesta se clasează candidatul PRO Romania, Florin Sinescu, iar apoi, în ciuda procentajului de la nivel național al USR, se află Teodora Munteanu.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât sondajele din săptămânile premergătoare campaniei electorale cotau PMP-ul în jur de 10 % per județ, iar candidatul Marian Andronache, în jur de 15 %. Conform sondajului, Andronache este preferat în intențiile de vot ale sucevenilor după un mandat de viceprimar cu reușite administrative importante. Dan Ioan Cușnir, Florin Sinescu și Teodora Munteanu rămân trei candidați care luptă acum pentru a obține consilieri locali, diferența dintre ei și primii doi clasați fiind destul de impunătoare.

Se pare că după 4 ani de când sucevenii cer schimbarea, aceasta se va produce în acest an, Andronache fiind unul dintre politicienii din noua clasă politică a României și reușind în întreg mandatul de viceprimar să se mențină vertical și aplicat pe zona administrativă locală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *