Sondaje electorale și recomandări anti-stress la Spitalul Județean din partea președintelui Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor

O declarație de presă a președintelui Pro România Suceava, deputatul Ioan  Cătălin Nechifor, apare a fi o profeție politică pentru modul în care se va reconfigura electoral spectrul politic românesc și, implicit, cel din Suceava. Cătălin Nechifor a transmis că PSD a obținut o ultimă victorie electorală la precedentele alegeri dar acum sunt indicați drept câștigători ai competițiilor electorale, în ordine descrescătoare, PNL, PSD, Pro România, Alde, etc.

” O inflație de știri politice vine dar nu spune nimeni că liberalul Gheorghe Flutur nu a fost la ședința de alegeri la PSD Suceava, de la Dumbrăveni. S-a rupt lanțul de iubire, pe de altă parte, între Flutur și Lungu – primarul municipiului Suceava. ”,  a transmis Ioan Cătălin Nechifor care încă mai este în așteptare, cu formațiunea sa politică alături, pentru a vedea momentul când va descăleca intempestiv ministrul Sorina Pintea la Spitalul Județean Suceava, într-o noapte. 

Recunoscând meritele manageriatului de la SJU Suceava și pomenind contribuțiile pe care CJ Suceava le-a avut pentru modernizarea acestei unități spitalicești pe vremea când el era președinte al Consiliului Județean, Ioan Cătălin Nechifor a precizat că modernizarea spitalului nu înseamnă doar BCA, mortar, instalații și amenajări, obiecte fără suflet.

”Cei mai importanți sunt oamenii, să fie atenți pentru că se așteaptă să descalece doamna Pintea într-o noapte și va crea disconfort psihic. Dacă vor fi asigurate locuințe pentru medici  și se va induce dorința de a veni cu chef la serviciu, nu mai trebuie să fie alte motive de stres induse”, a apreciat președintele Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *