Soț și soție găsiți morți în Baia Comunală din Siret

Poliția orașului Siret a fost sesizată, ieri, 21 decembrie 2019, prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Baia Comunală din orașul Siret se află două persoane leșinate.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciul în cadrul Poliției Orașului Siret precum și două echipaje de ambulanță, care au efectuat manevre de resuscitare, însă ulterior a fost declarat decesul ambelor persoane, identificați ca fiind o soț și soție, bărbatul de 82 de ani și frmeia de 76 de ani, ambii din orașul Siret.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că cei doi soți locuiesc în apropierea Băii Comunale Siret, iar în ziua de 21.12.2019, în jurul orelor 13.00, înainte de a începe programul la baia publică, au intrat pentru a face duș. În jurul orei 15.00 au fost identificați căzuți pe pardoseală de către un bărbat, din localitate, cu care Primăria orașului Siret are contract de prestări servicii întreținere.

În urma manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au stabilit cauza morții ca fiind „stop cardio-respirator resuscitat fără rezultat”.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în data de 21.12.2019, în jurul orei 13:00, la baia comunală s-au prezentat cei doi soți, solicitând acces pentru a face duș. După circa o oră, administratorul unității i-a strigat și întrucât nu au răspuns, a pătruns în camera dușurilor, unde i-a identificat pe cei doi în stare de inconștiență, căzuți pe pardoseală. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului au constatat decesul. La examinare victimele nu prezentau urme vizibile de violență.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că locația era încălzită cu gaz. În urma măsurătorilor efectuate  de pompieri  și a lucrătorilor operatorului de gaz, în incinta  imobilului nu au fost detectate concentrații de substanțe periculoase. 

Cadavrele au fost ridicate și depuse la morga Spitalului municipal Rădăuți.

S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a fost anunțat despre producerea evenimentului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.