Mopan Suceava
Actualitate

Soț și soție, intoxicați cu ciuperci de pădure la Manolea – Forăști

Ieri după amiază, înainte de ora 16.00, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de un bărbat din satul Manolea, comuna Forăști, despre faptul că atât el cât și soția s-au intoxicat în consumului de ciuperci, soția fiind inconștientă.

Bărbatul a arătat că în cursul zilei de 18.06.2024, s-a deplasat în pădurea din apropierea localității Manolea, de unde a cules diferite specii de ciuperci.

A doua zi, soția lui a gătit ciupercile și le-au consumat împreună la masa de prânz după care bărbatul s-a deplasat la serviciu, respectiv la Primăria Forăști. Pentru că se simțea rău, acesta s-a deplasat cu autoturismul proprietate la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea efectuării de investigații medicale.

Totodată, și-a sunat soția care rămăsese la domiciliu și întrucât femeia nu a răspuns la telefon, bărbatul a contactat-o pe sora sa, care s-a deplasat la domiciliul său și a găsit-o pe cumnata sa în stare de inconștiență, pe un pat din locuință.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-se ca diagnostic intoxicație cu ciuperci.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *