Spargere la magazinul deţinut de un bărbat din Putna. Hoţii s-au speriat de sistemul de alarmă şi au luat-o la fugă

În dimineaţa zilei de ieri, 4 iulie 2019, la ora 08.09, un bărbat de 49 ani, din comuna Putna, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că este un magazin spart pe raza comunei Bilca.

În urma deplasării la fața locului, poliţiştii au identificat apelantul,  care este administratorul societății în cauză. Acesta a declarat verbal faptul că a fost anunțat de către gestionară cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au încercat să pătrundă prin forțarea sistemului de închidere, tip yală al unei uși din material lemnos, în incinta magazinului, însă nu au reușit să deschidă ușa.

Ulterior, persoanele necunoscute au pătruns în magazia corp comun cu magazinul, prin forțarea sistemului de închidere, ușa fiind asigurată cu lacăt. În momentul în care au pătruns în incinta magaziei, sistemul de alarmare cu care este dotată societatea s-a activat, autorii plecând de la fața locului fără a sustrage bunuri sau valori.

Autorii au pătruns în incinta societății de pe un teren viran, societatea nefiind împrejmuită pe toate laturile cu gard.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.