Spațiile verzi au fost igienizate și terenul a fost pregătit pentru gazon și flori în centrul Sucevei, anunță viceprimarul Marian Andronache

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a  verificat astăzi felul în care se desfășoară lucrările specifice de înfrumusețare horticolă a orașului.  El a transmis că lucrările de primăvară continuă în municipiul Suceava. Astfel, în zona Parcului de la Tribunal (Trei Bărboși, n.r.)  și a Magazinului Bucovina spațiile verzi au fost igienizate, toaletate iar terenul a fost săpat și gazonat. Urmează ca pe anumite porțiuni spațiile verzi să fie înfrumusețate cu flori, a declarat Marian Andronache.

Reamintim că, potrivit unei declarații anterioare a viceprimarului Marian Andronache, în această primăvară, pentru ca orașul să fie cu adevărat ”al florilor”,  au fost achiziționate, în stadiu de butași, 89.100 de begonii, 20.160 de mușcate, 81.900 de petunii, 9000 de ageratum, 2000 de cana indica, 5120 de dalii, 12.800 de flori de impatiens. În total 218.080 de flori care vor fi plantate pe lângă arterele principale din oraș.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *