Spectacolul ”Micul Prinț” al Teatrului ”Matei Vișniec”, suspendat după ce unul dintre actori s-a îmbolnăvit

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță SUSPENDAREA spectacolului Micul Prinț, după Antoine de Saint-Exupéry, direcția de scenă și muzica: Tibor Cári, programat pentru data de 29 octombrie, ora 19:00.

”Regretăm această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori.

Vom reveni cu informații despre reprogramarea spectacolului și informăm spectatorii care au achiziționat bilete pentru acest spectacol că pot opta pentru utilizarea acestora astfel:

  1. Banii se pot recupera în funcție de modalitatea de achiziție:

– pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

  1. Biletele achiziționate pot fi utilizate pentru reprezentațiile viitoare.

Având în vedere situația epidemiologică din ultimele săptămâni rugăm spectatorii să urmărească pagina de Facebook sau site-ul Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava pentru a afla informații și noutăți despre programul spectacolelor, precum şi al altor evenimente care pot suferi modificări.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru!”, se arată în comunicatul de presă transmis.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *