Speriată de porcii mistreți în timp ce își făcea nevoile în pădure, la Dolhasca. Declarația unei femei dată dispărută în pădure, după ce a băut cu prietenii la un grătar

Un bărbat din Dolhasca a anunțat, ieri după amiază, poliția, că o femeie din grupul cu care se relaxa la un grătar a dispărut în pădure. Din spusele bărbatului femeia consumase băuturi într-o cantitate considerabilă.

Faptele s-au petrecut cam în acest fel: ieri, 06.09.2020, la ora 16:55, un bărbat din orașul Dolhasca, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în jurul orei 15:30, pe când făcea un grătar, la care a participat împreună cu alte 10 persoane, pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, în locul cunoscut sub numele „La șipote”, la un moment dat nu au mai observat-o pe femeia de 32 ani, din localitate, moment în care a apelat serviciul de urgență.

Martorii au declarat că la un moment dat, femeia, după ce a consumat băuturi alcoolice în mod exagerat, a plecat fără să anunțe, în pădure, aproximativ în jurul orei 15.30.

După ce au observat că femeia lipsește, persoanele cu care aceasta se afla la grătar au încercat să o contacteze telefonic, dar femeia nu a răspuns, având mobilul închis.

În urma căutărilor efectuate pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, fondul forestier, femeia a fost identificată de către patrula de poliție, în jurul orei19.20, în apropierea satului Gulia, la marginea pădurii.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției, ocazie cu care a fost audiată cu privire la cele întâmplate, aceasta relatând faptul că s-a îndepărtat de grupul cu care se afla la grătar, întrucât a mers să își facă nevoile fiziologice, iar la un moment dat a observat o turmă de porci mistreți, s-a speriat și a luat-o la fugă într-o direcție pe care nu o cunoștea, ca mai apoi să observe un indicator ce arăta o distanță de 3,5 km – satul Gulia, orașul Dolhasca.

De asemenea, susnumita a declarat faptul nu a fost victima nici unei infracțiuni sau abuz de orice fel.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *