Spitalul din Rădăuți ”a ieșit cu fruntea sus” în urma unui control amplu și complex derulat ieri. Traian Andronachi mulțumește întregului colectiv pentru dăruire și profesionalism

O echipă formată din specialiști ai Inspecției de Stat a Ministerului Sănătății-DSP, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă și ISCIR (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalațiilor de Ridicat) au efectuat ieri un control minuțios la Spitalul Municipal din Rădăuți.

 Managerul spitalului, Traian Andronachi a transmis un mesaj în care a arătat că, la data de 18 noiembrie,2020, spitalul din Rădăuți a fost supus celui mai amplu și mai complex control tematic, nu doar din cele 25 de controale avute în ultimele 4 luni (făcând referire la cele consemnate in registrul de control), ci din cele pe care le-a trăit în ultimii 4 ani.

Controlul a fost desfășurat simultan de inspectori din cele patru instituții de control ale statului: Inspecția de Stat a MS-DSP, ISU, SSM-ITM și ISCIR.

Traian Andronachi a spus că:

”Au fost verificate:

  • de la fise de post și instructaje ale personalului pana la legitimațiile si acreditările ANRE ale electricienilor;
  • de la calitatea si avizele materialelor si echipamentelor de protecție, la fișele tehnice și contractele de mentenanță ale aparatelor folosite;
  • de la senzorii și treptele (trei cu filtrare HEPA) ale instalației de exhaustare în ATI până la volumul bazinului propriu de apă pentru incendii;
  • de la normarea posturilor ocupate până la identificarea potențialelor aparate care ar mai putea fi achiziționate (în plus)….”

În urma controlului, spune managerul Andronache, s-a constat că spațiile controlate corespund începând de la Autorizarea ISU și până la protocoalele adoptate și folosite în contextul COVID19.

Traian Andronachi a mai spus că nu s-au aplicat sancțiuni, nu au fost neconformități majore, au fost trasate câteva recomandări.

Managerul spitalului din Rădăuți a mulțumit tuturor celor care depun eforturi zilnice și care se dăruiesc pentru ca spitalul să funcționeze atât de bine, în folosul oamenilor:

”MULȚUMESC!

MULȚUMESC colegilor mei: îngrijitori/îngrijitoare, brancardieri, infirmieri/infirmiere, asistenți/asistente, domnilor muncitori, electricieni, resp. oxigen, instalatori, ingineri, resp. SSI, serv. resp. comp. Tehnic/ATPA, CPLIIAM, Achiziții, Contabilitate, SMC, RUNOS, Med Muncii, Statistică, As Social, Audit, Paza, Bucătărie, resp. deșeuri și întregului corp medical superior, pentru cuvintele de apreciere la adresa domniilor voastre transmise de echipa mixta și Bunului Dumnezeu care a fost alături de acest colectiv minunat și căruia ne rugăm să ne aibă în pază și mai departe! Felicitări tuturor colegilor!”

Ne alăturăm mulțumirilor managerului Traian Andronachi, și mulțumim și noi pentru tot ceea ce se face la spitalul din Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *