Spitalul din Suceava face toate eforturile pentru ca pacienții să simtă bucuria Sărbătorilor Pascale. Pacienții vor primi meniu specific și un pacheţel cu Paşti (pâine cu vin sfinţită în Joia Mare).

Managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava, Alexandru Calancea, anunță că unitatea spitalicească va aduce bucuria Sfintelor Sărbători Pascale în inimile pacienţilor prin servirea unui meniu specific din care nu vor lipsi ouăle roşii, pasca, cozonacul, friptura şi borşul de miel.

Preotul spitalului va oficia o scurtă slujbă pentru binecuvântarea bucatelor pentru a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul tuturor celor internaţi dar și a cadrelor medicale, iar fiecare pacient va primi la micul dejun în prima zi de sărbătoare,un pacheţel cu Paşti (pâine cu vin sfinţită în Joia Mare).

”Facem apel către aparţinători, să nu aducă alimente pacienţilor, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava face toate eforturile pentru ca aceştia să simtă bucuria Sfintelor Sărbători chiar dacă se află pe un pat de spital”, transmite managerul Alexandru Calancea.

Începând cu data de 09 aprilie 2021 pe site-ul unităţii se va publica meniul conceput săptămânal, în fiecare vineri pentru săptămâna următoare.

(Foto: Monitorul de Suceava)

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *