Spitalul Morții! Încă 13 decese confirmate astăzi la Spitalul Județean Suceava din cauza coronavirus. Numărul acesta a ajuns la 23. Este vorba despre decese în spital din intervalul 22-29 martie, confirmate astăzi

Numărul deceselor a pacienților infectați cu coronavirus a ajuns la 23, după ce astăzi s-a anunțat că astăzi s-au raportat încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu COVID – 19.

Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Județean de Urgență Suceava, în mai multe secții, după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020.

Reamintim că ultimul buletin de presă, cel de la ora 13.00 a Grupului de Comunicare Strategică, anunța că ân România au decedat din cauza coronavirusului un număr de 46 de persoane. În cursul după amiezii și serii de astăzi au mai fost raportate, în alte județe din țară alte 7 persoane iar  cu cele 13 decese de la Suceava  numărul total al celor uciși de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 65. 

Practic din cele 20 de decese înregistrate în Spitalul Județean Suceava în intervalul 22-29 martie, în afara celor 10 declarate până acum ca având drept cauză COVID – 19,  13 au murit din aceeași cauză. 

Alți 60 de pacienți din Spitalul Județean Suceava sunt internați ca infectați cu coronavirus.

În această seară, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că la ora 20. numărul cazurilor confirmate pe teritoriul României cu infecție COVID – 19 a ajuns la 2109. În județul Suceava, numărul celor infectați a ajuns la 593.

Please follow and like us:

One thought on “Spitalul Morții! Încă 13 decese confirmate astăzi la Spitalul Județean Suceava din cauza coronavirus. Numărul acesta a ajuns la 23. Este vorba despre decese în spital din intervalul 22-29 martie, confirmate astăzi

  • 30 martie 2020 la 19:58
    Permalink

    Si fireste că toți morții au fost redați familiilor și că, în lipsa diagnosticului, acestea i-au înmormântat conform tradiției, cu rămas bun și pupat… Deci urmează valuri noi de bolnavi.
    Asa se întâmplă acolo unde unii …au depus eforturi, s-au dedicat, au investit, au avut grijă, s-au străduit, au făcut totul …pentru decorățiile președintelui care iată că n-au cu sănătatea oamenilor nici în clin, nici în mânecă. Avem un spital care în loc să te vindece, te omoară și îți ține ascunsă cauza morții ca să-i omoare astfel și pe medici și pe cei de acasă. Sigur că în aceste condiții, ca să faci țară, mai rămâne să poți uza de pedeapsa cu detașarea celor incomozi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *