“Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale”, program recomandat de viceprimarul Marian Andronache pentru obținerea de fonduri europene între 55.000 și 100.000 euro

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a lansat zilele acestea  două provocări sucevenilor. Prima este aceea de a identifica, cetățenii mai întâi, cele mai importante probleme care trebuie rezolvate în municipiul reședință de județ. Transmițând că îi place să asculte problemele sucevenilor și să le rezolve, mulți dintre cetățenii acestui oraș cunoscând acest lucru, Marian Andronache a invitat pe locuitorii municipiului Suceava să completeze un chestionar online, distribuit online pe
https://forms.gle/i8uo2q68hJ2voqhv9
Marian Andronache s-a angajat că răspunsurile vor fi  strict confidențiale. Nu implică nume și prenume. Scopul formularului este acela de a identifica și centraliza corect, principalele aspecte de îmbunătățit în municipiul Suceava.

Pe de altă parte,  Marian Andronache, viceprimar al municipiului Suceava din partea Partidului Mișcarea Populară a  propus un proiect  pentru înființarea de întreprinderi sociale în oraș, arătând că este timpul ca sucevenii să se implice activ, cu toții, în comunitate.

” Suceava nu este doar despre cetate, istorie, drumuri, parcuri, blocuri! Este vorba în primul rând despre noi, despre oameni!
În acest oraș trăiesc și persoane cu care viața nu a fost foarte blândă. Haideți să facem ceva împreună pentru acești oameni! Haideți să înființăm întreprinderi sociale!
Există un program cu finanțare europeană, finanțat prin POCU, care oferă între 55.000 și 100.000 euro finanțare nerambursabilă, pentru a înființa întreprinderi sociale. Înscrierile se fac în această perioadă.
Vă pot ajuta cu informații și îndrumare gratuită legat de acest program. Sunați-mă, la 0757 611 338, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 – 16:00 sau, pentru a fi contactați, lăsați-vă datele de contact în formularul înființare întreprinderi sociale  (informațiile personale sunt strict confidențiale):

 

Scopul acestui formular este acela de a vă putea contacta în vederea oferirii de informații, îndrumare gratuită în vederea înființării unei întreprinderi sociale. Datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și vor fi strict utilizate pentru a vă contacta. Vom păstra datele dumneavoastră timp de maxim 2 luni de la data furnizării lor către noi. În cazul în care nu doriți să completați formularul, puteți suna la 0757611338, pentru a solicita informații. Completarea acestui formular implică acordul dumneavoastră de a vă contacta, folosind informațiile oferite de dumneavoastră.

Programul “Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, axa prioritară 4, incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9v: Promovarea antreprenoriatului social și a integrării vocaționale în întreprinderile sociale și economia socială și solidară pentru a facilita accesul la ocuparea forței de muncă, Obiectiv Specific (O.S.) 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă.
Informații despre proiect se găsesc  pe http://mfe.gov.ro/.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *